VvE Scan voor monumenteigenaars.
Voor aspirant eigenaars van een monument is het belangrijk om voorafgaand aan de feitelijke koop een goed inzicht te krijgen in de Vereniging van eigenaars. Het gaat hierbij niet alleen om de bouwkundige of technische staat van een appartementencomplex. Er zijn veel vragen die u als toekomstig eigenaar kunt beantwoorden door middel van de VvE Scan. Uiteindelijk na afweging van alle voor en nadelen kunt u nu een weloverwogen besluit nemen tot aankoop van een appartement.

 

Ook in Enschede zijn er verschillende appartementsgebouwen die de status van gemeentelijk monument hebben. Voor aspirant kopers is het vaak lastig om de juiste vragen te stellen die belangrijk zijn voor de aankoop van een appartement ( monument) De VvE Scan kan daarbij een belangrijk hulpmiddel zijn.
Waarom een VvE-Scan?
Bij uw beoordeling en afweging voor het kopen of verkopen van een appartement in een monument is het belangrijk om inzicht te hebben in het functioneren en de status van een Vereniging van Eigenaars.Soms kunnen er vergaande ( financiële) konsekwenties zijn die de koper van een appartement zich onvoldoende heeft gerealiseerd.
De VvE Scan kunt u HIER downloaden.