Marssteden 68  7547 TD Enschede
 053 - 428 30 25
 www.inhetveld.nl
 053 - 428 30 26
 info@inhetveld.nl
Het voordeel van inloopmatten voor uw gebouw.
Vervuiling op vloeren in openbare gebouwen is onwenselijk en vaak een doorn in het oog van gebouwgebruikers. Wist u dat 90% van het stof en vuil in openbare gebouwen te voet en via rijdend materieel van buiten naar binnen wordt gebracht? Hierdoor ontstaat op 1 m² tapijt over een periode van een week ongeveer 0,5 kg tot 1 kg vuilophoping. Hiervan kan slechts 10 tot 25% met een stofzuiger verwijderd worden én ontstaat er veel schade aan de toplaag van uw vloerafwerking.
Om dit tegen te gaan adviseert in het Veld schoonmaak te werken met schoonloopmatten bij de entrees. U wilt toch ook dat de entree een mooi visitekaartje van het gebouw is? Daarnaast zorgen schoonloopmatten ervoor dat nat schoeisel droog wordt en dus minder glad, waardoor er minder kans op val- en glijincidenten.
Samen met de firma Deep Dye, gespecialiseerd in het leveren van schoonloopmatten, zorgt in het Veld schoonmaak voor een mooie oplossing op maat.
Een schoonloopmat bij de entree levert u de volgende besparingen op:
  • Vermindering van slijtage aan vloerbedekking omdat het vuil bij de entree wordt opgevangen.
  • Minder vaak strippen en in de was zetten van harde vloeren.
  • Vaak lagere schoonmaakkosten.
Afhankelijk van o.a. het gebouw, het aantal gebruikers en de aard van de vervuiling is er voor iedere situatie een passende oplossing te bedenken. Er zijn diverse plaatsen in het gebouw waar matten kunnen komen:
  • Bij de voor- en achteringang.
  • Voor en achter de receptiebalie voor comfort en vloerbescherming.
  • In productieruimten, voor comfort en bij de overgang naar ‘schone ruimten’.
  • Op plaatsen waar veel gemorst wordt, zoals bij koffieautomaten.
  • In restaurants bij buffetten en overgangsruimten.
  • In gangen en loopzones, ter voorkoming van slijtage en uitglijden.
  • In overige ruimten ter voorkoming of het bedekken van lelijke plekken in de vloer.
Matten zijn er in alle maten, kleuren en soorten. Vrijwel ieder design is mogelijk. Ook is het mogelijk om te werken met logo’s in matten als reclamedrager, met wegwijzers op matten, het meedelen van boodschappen op matten, kleurpsychologie etc. De logomat kan ook als wasbaar vloerkleed gebruikt worden. Kortom, voldoende redenen om eens te kijken of schoonloopmatten ook in uw gebouw een oplossing kunnen zijn. Voor een passend advies kunt u contact opnemen met in het Veld schoonmaak via telefoonnummer 053-4283025. Zij zullen samen met een expert van Deep Dye in overleg met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw situatie.