Zaken doen met een betrouwbaar bedrijf
Wanneer u zaken gaat doen met een bedrijf wil u graag weten met wie u zaken doet. U wilt weten of de door u gevraagde diensten naar behoren worden uitgevoerd. U wilt weten of het bedrijf waarmee u zaken gaat doen wel capabel is en over voldoende kennis beschikt. Tussen het zeggen het te kunnen en het bewijzen het te kunnen, zit maar al te vaak een wereld van verschil.
Zo verwerken wij hoogwaardige bitumineuze dakbedekking, PVC dakbanen, EPDM dakmembranen, bitumineuze shingeldaken, Ecostar rubber shingeldaken, groendaken, CO2 absorberende daken, terrasdaken en parkeerdaken.
Boll Dakmanagement B.V. staat bekend als een betrouwbare partner. Om dat zo te houden is scholing van essentieel belang. Als erkend Fundeon leerbedrijf verplichten we alle werknemers tot het behalen van de primaire opleiding dakdekken bij de Tectum en pas dan mogen ze zich dakdekker noemen. Uiteraard worden alle werken uitgevoerd door eigen vakkundig personeel.
Boll Dakmanagement is Wédéflex Establihed Dealer, geautoriseerd Resitrix dealer en Komo en VCA gecertificeerd. 
Het werkterrein ligt zowel op het gebied van renovatie evenals nieuwbouw. Tot haar opdrachtgevers mag Boll Dakmanagement rekenen op overheidsinstanties, aannemers, het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, maar ook mevrouw Janssen met een dakkapel.
Kortom Boll Dakmanagement B.V. maakt bewezen kwaliteitsdaken, is veelzijdig en heeft een goede naam op het gebied service en flexibiliteit.
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over wat Boll Dakmanagement B.V. voor u kan betekenen Klik hier.