Erve ‘t Kromhof.

with Geen reacties
Erve 'Kromhof is gelegen aan de Heutinkstraat 600 in Enschede en is een gemeentelijk monument.

Erve t Kromhof is gebouwd in het begin van de 19e eeuw. Erve 't Kromhof werd reeds is het jaar 1280 genoemd in de belastinglijsten van Enschede. Het complex bestaat uit een kleine boerderij die het laatst gebruikt is als schuur. Daarnaast is er een Tweekapsboerderij met voorhuis uit 1950.

Het boerderijcomplex is een gemeentelijk monument.

januari 2019.

De laatste jaren was de boerderij niet meer bewoond en heeft groot achterstallig onderhoud. De nieuwe eigenaar van erve 't Kromhof is Boddenstaete Vermogensbeheer B.V.. Het ligt in de bedoeling om het boerderijcomplex te herontwikkelen. Naar alle waarschijnlijkheid zal er in april 2019 meer duidelijkheid zijn over de wijze waarop erve 't Kromhof zal worden ontwikkelend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 7 =

Translate »